Gastenboek

we zijn met alle 4 onze kinderen bij Ron geweest. Alle kinderen hebben er iets aan gehad. Na ongeveer een week waren de klachten over. Bij een van onze kinderen was dat het wakker worden in de nacht op hetzelfde tijdstip en heel veel huilen op dat moment. Nu slaapt ze weer door.
Bedankt Ron

leon van der zanden en mireille brook

2017.09.18

Een zeer prettige ervaring gehad met Dhr Borsboom. Ons kindje huilde veel, sliep slecht, maakte onrustige bewegingen en liep hierdoor motorisch achter. Na het eerste consult merkte we dat de therapie direct effect had op het welzijn van ons kindje, het verbeterde. Het hielp ons als gezin de heftige (trauma) bevalling te verwerken. Hierdoor maakte we een flinke stap naar een beter balans en gezondheid voor ons kind. Hij slaapt inmiddels fijn door, huilt alleen als hij honger heeft en maakt geen onrustige bewegingen meer.

Paul Steenbakkers

2017.06.11

Ron heeft mij fantastisch geholpen. Ik had last van mijn been, en met één behandeling was ik klachten vrij!!

Michiel

2017.02.14

Ron heeft mij en mijn kinderen ontzettend goed geholpen met verwerking van vroegere trauma’s (o.a. geboorte) waardoor wij beter op ons pad zijn. Hij is spiritueel zeer begaafd en voelt heel goed aan waar blokkades zitten. Met kinderen kan hij geweldig omgaan en communiceren op meerdere niveau’s. Bedankt Ron!

Anoniem

2016.11.10

Na de perfecte zwangerschap kwam een traumatische bevalling. Door de vele complicaties heb ik de eerste uren met mijn zoon niet mee gemaakt. Nu 7 maanden later voelde ik een soort van gemis. Na een behandeling bij Ron samen met mijn zoon hebben we hier aan gewerkt. Ik voel me veel en veel beter en ook mijn kind is veel vrolijker!

Kira

2016.08.25

Ik ben bij Ron gekomen met veel pijn in mijn rug na zwaar tillen. Volgens Ron was er een wervel weggeklapt. Na 3 behandelingen was de pijn helemaal verdwenen. Ook heeft hij de atlas en de draaier gecorrigeerd. Was meteen voelbaar! Een heel bijzondere ervaring met groot succes.
Dank je wel Ron! Ik ben echt supergoed geholpen door jou.

Hannie

2016.07.13

Ik heb al meer dan een jaar ernstige klachten aan mijn schouder na een val. 
Ron Borsboom heeft met Fasciatherapy, in twee sessies mijn schouder behandeld, met een geweldig resultaat. 
Ron hartelijk bedankt!

nicolette

2016.07.12

In december en januari twee sessie ondergaan bij Ron, rondom “opnieuw geboren worden”. Het was een hele klus om dat te doen. Maar jij hebt mij zo bijzonder begeleid om zo opnieuw “hier te mogen zijn”. Veel verdriet en veel losgelaten. Opnieuw kunnen richten en aanvaarden van mijn moeder. Er is zoveel gebeurd na deze sessies. Ik voel dat ik mijn overleden broer niet meer hoef te dragen en ik voel oprecht mijn moeder als ik in haar ogen kijk…En wat voor mij ook zo van waardevol is, is dat ik een plek heb op deze aarde en daar stevig in mag staan.
Dankjewel Ron dat jij daar een bijdrage in gehad hebt!!

marian

2016.02.15

Ongeveer een jaar geleden heeft Ron onze kleine kanjer behandeld. We leerde elkaar kennen voor een andere reden waarbij onze zoon aanwezig was. Hij kon mij al snel vertellen wat er in zijn kleine hoofdje speelde en zag waar we tegen aan liepen met hem. Na een behandeling merkte we al meteen verschil! We zijn nu een jaar verder en het is en blijft een heerlijk vrolijk ventje zonder die intens heftige buien.

Laura Triepels-Broeders

2016.02.01

Ron heeft ons op een andere manier naar het huilen van ons zoontje laten luisteren en ons de opdracht gegevens hier ruimte voor te maken. Ik raakte er nogal gestresst van, maar toen ik wist wat ik er aan kon doen om dit op een goede manier te begeleiden, kreeg ik veel meer rust. Voor alle gezinsleden heeft dit een prettige verandering teweeg gebracht.

Judith

2015.12.28

We hebben meerdere sessies bij Ron gehad met onze zoon Stijn van 8 jaar. Stijn is een gevoelige jongen die slaapproblemen had, veel piekerde en worstelde met het verlies van zijn doodgeboren broertje. De inzichten die Ron ons heeft gegeven hebben ons verrijkt in de omgang met Stijn. We hebben geleerd om uit het hoofd (de gedachten) te gaan en om te voelen, ervaren en te zijn.
Het waren heftige sessies die ook thuis zijn impact hadden maar uiteindelijk mocht het resultaat er na enkele sessies zijn. Stijn kon beter slapen, zich op een voor hem prettige manier uiten. Hij lijkt nu beter te begrijpen dat zijn broertje er niet meer is en kan hier op dit moment beter mee om gaan. Het mooie is dat Stijn zelf heel goed aan geeft wanneer hij naar Ron wil, hij voelt dan dat hij minder in zijn vel zit. We hebben Ron leren kennen als een zeer deskundig, betrokken en gevoelig persoon die het totaal plaatje bekijkt, bespreekt en met zijn kennis en ervaring behandeld, met geweldige resultaten.
Als moeder van Stijn ben ik ook onder behandeling geweest bij Ron, ivm aanhoudende nek en schouderklachten. Het bleek een gevolg van niet in mijn gevoel kunnen blijven, continu mijn grenzen over gaan. Er is veel emotie losgemaakt maar voelde tijdens de laatste sessie de energie stromen. Nek en schouderklachten waren niet meer aanwezig. 
Ron bedankt voor de mooie inzichten, als we voelen je weer nodig te hebben dan maken we zeker een afspraak.

Bob en Christel

2015.05.19

Wij hebben een heel fijne ervaring meegemaakt tijdens 3 sessies met onze 5 jarige zoon. Die kon moeilijk met emoties omgaan/uiten, en zat daardoor niet lekker in zn vel. Ik ben zo blij dat we het gedaan hebben, we n heel ander vrolijk en enthousiast mannetje.

Helga

2015.05.15

Beste lezer, Ron heeft ons fantastisch begeleid met onze zoon. Die was 1 jaar oud en we liepen op ons tandvlees omdat hij zo veel huilde en zo moeilijk in slaap kon vallen. Dankzij de inzichten en praktische handvatten die Ron ons gaf, is er bij onze zoon een unieke verandering zichtbaar geworden, die een positief effect zal hebben op de rest van zijn leven. In mijn blog kun je een deel van die onvergetelijke ervaring lezen: https://edwinfrericks.wordpress.com/2015/05/07/spreken-is-zilver-huilen-is-goud Voor alle ouders en kinderen beveel ik Ron dus van harte aan.
Ook bij mij persoonlijk heeft Ron gezorgd voor zeer bijzondere ervaringen, waardoor ik veel meer in balans ben en heb geleerd om echt te voelen. Bedankt Ron!
En als je meer informatie wilt voordat je een bezoek aan Ron zou willen brengen (omdat de drempel misschien te hoog is of wat dan ook), neem dan gerust contact op om het er over te hebben.
Hartelijke groeten, Edwin (contactgegevens via blog/website)

Edwin

2015.05.09

Beste Ron,
Ontzettend bedankt voor de fijne behandelingen na het ongeluk dat mij overkwam. Het heeft mij een stuk genezing en een belangrijk inzicht gebracht. Waarom houden sommige mensen veel langer last van whiplash klachten dan anderen? Het werd mij duidelijk dat dit z’n wortels heeft in hoe je heel vroeg als kind of zelfs al als baby in de buik van je moeder, leert om te gaan met stress die niet eens de jouwe is. Deze copingssystemen herinner je je niet, ze zijn onbewust maar bepalen wel je reactie op stress en dus ook (fysiek)trauma. Het was een openbaring om te ervaren dat door contact te maken met die systemen je trauma laag voor laag kunt loslaten.

Nienke

2015.05.09

Wat was dat een fijne ervaring Ron!
Voor mijn dochter van 7 maar ook voor mij als moeder.
Een cadeautje!
Een uiting die zo duidelijk zichtbaar werd.. Jij die mooie handvaten gaf en kon
lezen wat ze bedoelde. Bedankt voor dit mooie gebaar en de wedergeboorte. Ben opnieuw mama mogen worden en Liene is opnieuw via de juiste weg in deze wereld terecht gekomen. Waardoor zichtbaar opstakels zijn verminderd.
Ik hoop dat je nog veel mensen mag verrassen.
Het was een prachitge ervaring.

Babette

2014.10.14

Ook deze keer bleek de therapie te helpen. In het verleden waren we al met Alex bij Ron geweest voor slaapproblemen en toen zijn boosheid steeds heftiger werd hebben we opnieuw hulp gevraagd aan Ron. Alex, 5 jaar, had veel baat bij de therapie. Hij heeft geleerd om zijn grenzen aan te geven, dat hij niet alles hoeft binnen te laten en werd daardoor rustiger. Ook komt hij nu makkelijker uit zijn boosheid en heeft hij leren vertellen wat hem dwars zit in plaats van zichzelf terugtrekken en uit boosheid spullen kapotmaken.
Alex zit duidelijk beter in zijn vel en daar zijn we heel dankbaar voor! Ron, nogmaals bedankt voor alles!

Neeltje

2014.07.05

Onze dochter van 9 jaar was veel ziek door spanning en een grote boosheid.
We zijn 3 keer bij je geweest en de resultaten zijn geweldig zowel voor haar als mijzelf. Mijn dochter is weer opgeruimd voelt zich weer vrij , komt sneller uit boze buien.
Onze band is ook versterkt. Zelf heb ik er ook veel baat bij gehad,ik heb weer meer energie en de onrust in mijzelf is voor een groot deel weg. Dank je wel voor deze ervaring Ron en het stuk vertrouwen wat we hebben gekregen. Mijn dochter vond het fijn bij je en wilde zelf graag bij je komen.

Kirsten Daudey

2014.07.04

Babytherapie heeft mij erg geholpen!

Stan Wijn

2014.06.29

Onze dochtertje van 10 maanden is erg gebaat bij de babytherapie. Ze slaapt beter, is vrolijker en zit beter in haar vel. Ook de band met haar is versterkt en dat is enorm waardevol. We zijn dan ook blij dat we bij je zijn gekomen. Het heeft onze dochter veel goeds gebracht. We raden iedereen de therapie aan.”

Januari 2014

We zijn heel blij dat je ons zoontje van twee jaar hebt kunnen helpen. Hij had gedragsproblemen en dat is na twee sessies aanzienlijk verminderd. De oorzaak lag bij de geboorte. Door de keizersnee is hij niet op eigen kracht ter wereld gekomen en dat heeft zijn weerslag gehad op zijn zelfvertrouwen. Nu gaat het al veel beter en zit hij goed in zijn vel. Zijn ontwikkeling gaat met sprongen vooruit.”

November 2013

Wij zouden je nog even laten weten hoe het gaat met J. Het gaat iets beter, hij slaapt gemiddeld een uur voordat hij wakker schrikt. Overdag slaapt hij iets langer, zo’n anderhalf uur. Hij reageert niet echt meer op de oefeningen. Wij denken dat het vanzelf wel een keer beter wordt en dat hij langer gaat slapen ‘s avonds.
We willen je bedanken voor je hulp, het heeft ons alle drie geholpen elkaar beter te begrijpen.

Augustus 2013

Wij zijn bij jou terecht gekomen, vanwege een slaapprobleem van ons dochtertje (anderhalf jaar oud). Zowel K. als ik hebben twee sessies gedaan bij jou.
Het resultaat is dat nu mijn gevoel anders reageert als ze gaat huilen, waardoor ik nu veel beter met haar kan omgaan als ze huilt. Ik ben veel rustiger en ontspannen. K. slaapt nu veel beter. De meerderheid van de nachten slaapt ze door en als ze toch wakker wordt kan ik veel beter inschatten wat ze nodig heeft en is ze snel weer in slaap. Wat een genot is dat voor ons allemaal. Naar mijn ouders toe is er ook iets veranderd. Een stukje volwassener gedrag en meer bewustzijn over de patronen die er spelen.
Bedankt Ron!

Mei 2013