Energetische Atlascorrectie

Atlascorrectie: bijna ieder mens heeft een scheef zittende atlas.

Ik beoefen ook de energetische atlascorrectie. De Atlas is je bovenste nekwervel en is de ‘poort’ naar de rest van je lichaam. Bijna ieder mens heeft een scheef zittende atlas. Dit betekent dat mensen dan een beenlengte verschil hebben. Dat beenlengte verschil verdwijnt wanneer de atlas rechtstaat. Dat geeft veranderingen in de schedel, bijvoorbeeld in het kaakgewricht en ook een verbeterde visus. Mensen met rugklachten, schouderklachten of nekklachten hebben hier baat bij. Het geeft een rechte rug, schouders en het bekken gaan rechtstaan. Het zorgt onder meer verbetering voor nekklachten, schouderklachten, heupklachten, knieklachten, scoliose en een whiplash.

Wat ik van mensen terug hoor is dat ze zich meer geaard voelen, minder vermoeid zijn en meer concentratie hebben. Ook psychische factoren kunnen beter gaan, een voorbeeld is het hebben van meer zelfvertrouwen. Bekijk de feedback van klanten!

Natuurlijk is de Energetische Atlascorrectie geen wondermiddel, maar ik zie het zeker als een bijzondere aanvulling van mijn werk. Eigenlijk zorgt het voor een reset; babytherapie en fasciatherapie gaan bijvoorbeeld sneller door deze correctie. Ook werkt de correctie van de atlas goed bij traumatherapie. Mensen zijn veel meer in balans.

Voor de atlascorrectie

Tijdens de atlascorrectie

Na de atlascorrectie

Heb je nog vragen over de atlascorrectie? Bel me even op of maak een afspraak!