Energetische Atlascorrectie

Atlascorrectie: bijna ieder mens heeft een scheef zittende atlas.

Ik beoefen ook de energetische atlascorrectie. De Atlas is je bovenste nekwervel en is de ‘poort’ naar de rest van je lichaam. Bijna ieder mens heeft een scheef zittende atlas. Dit betekent dat mensen dan een beenlengte verschil hebben. Dat beenlengte verschil verdwijnt wanneer de atlas rechtstaat. Dat geeft veranderingen in de schedel, bijvoorbeeld in het kaakgewricht en ook een verbeterde visus. Mensen met rugklachten, schouderklachten of nekklachten hebben hier baat bij. Het geeft een rechte rug, schouders en het bekken gaan rechtstaan. Het zorgt onder meer verbetering voor nekklachten, schouderklachten, heupklachten, knieklachten, scoliose en een whiplash.

Wat ik van mensen terug hoor is dat ze zich meer geaard voelen, minder vermoeid zijn en meer concentratie hebben. Ook psychische factoren kunnen beter gaan, een voorbeeld is het hebben van meer zelfvertrouwen. Bekijk de feedback van klanten!

Natuurlijk is de Energetische Atlascorrectie geen wondermiddel, maar ik zie het zeker als een bijzondere aanvulling van mijn werk. Eigenlijk zorgt het voor een reset; babytherapie en fasciatherapie gaan bijvoorbeeld sneller door deze correctie. Ook werkt de correctie van de atlas goed bij traumatherapie. Mensen zijn veel meer in balans.

Voor de atlascorrectie

Tijdens de atlascorrectie

Na de atlascorrectie

Verzamelpunt

Wat is het verzamelpunt { assemblage point}?

Iedereen heeft een of meerdere punten die in relatie staan met de omgevingsenergie. Dit punt wordt verzamelpunt genoemd. Het verzamelpunt werd al genoemd door Don Castenada . Als het punt goed gecentreerd is dan hebben meer harmonie met de omgeving en met ons zelf.

 

 We hebben allemaal een verzamelpunt. Via de geboorte komt de energie via de navelstreng omhoog. Het punt komt op ten duur op ons borstbeen te leggen. Het invloed op onze uitstraling, onze intelligentie, onze manier om de wereld te ervaren, de reacties naar ons zelf en naar de omgeving, onze verhouding met anderen, onze prestaties, ons geloof en spiritualiteit en onze beslissingen.

Bepaalde emoties worden bepaald door organen. Boosheid bijvoorbeeld door lever/gal het verzamelpunt gaat dan naar rechts onder.

Onderzoek naar het verzamelpunt

In diverse ziekenhuizen in de UK is er onderzoek gedaan naar de invloed van het verzamelpunt. Een gecorrigeerd verzamelpunt geeft een verbetering van herstel naar operaties.

In mijn praktijk merk ik dat het verzamelpunt corrigeert naar de goede locatie nadat ik de energetische atlascorrectie heb gedaan.

Daar mee stimuleer je ook weer het zelfhelend vermogen van een client.

Heb je nog vragen over de atlascorrectie? Bel me even op of maak een afspraak!